It is currently 15.03.2025. 02:37

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Elektronikas Diagnostika
PostPosted: 27.02.2018. 13:19 

Braucu ar: Opel Omega
Sveiki,

Ir auto Opel Omega B 2002 problēmas ir ar autonomo apsildes iekārtu.

cilvēki lūdzu padalieties ar kontaktiem ar kādu Opel elektriķi Rīgā, kuram varētu būt pieejama arī normāla diagnostikas iekārta.

Op-Com pašam ir, bet ar to nepietiek - nav nepieciešamās sadaļas programmā. Ir info, ka šī sadaļa ir pieejama saucamajās Tech2 līmeņa diagnostikas programmatūrā un iekārtās.

E.

Profile  

PostPosted: 27.02.2018. 17:50 

Braucu ar: opel omega b 2,5td
Edgarstt wrote:
Sveiki,

Ir auto Opel Omega B 2002 problēmas ir ar autonomo apsildes iekārtu.

cilvēki lūdzu padalieties ar kontaktiem ar kādu Opel elektriķi Rīgā, kuram varētu būt pieejama arī normāla diagnostikas iekārta.

Op-Com pašam ir, bet ar to nepietiek - nav nepieciešamās sadaļas programmā. Ir info, ka šī sadaļa ir pieejama saucamajās Tech2 līmeņa diagnostikas programmatūrā un iekārtās.

E.

man omegai tadas pasas problemas,

Profile  

PostPosted: 06.03.2018. 11:50 

Braucu ar: Opel Omega
Nav neviena?

Profile  

PostPosted: 06.03.2018. 17:49 

Edgarstt wrote:
Nav neviena?

Dzen uz dilerservisu.Pagāšgad intresējos par šo tēmu,bet skaidrībā ticis neesmu.Sakontaktējos ar GESTE auto,daudzi slave ka esot spečuki autonomkās,bet ņehuja,caur auto ar diagnostiku autonomkai klat tikt nevarot opeļiem.Noņēmu autonomku aiznesu šiem,izjauca paskatijās,ķip kvēlsvece beigta,nomainīju,nekāda tolka,labāk būtu dzēris,nevis čakarējies ar autonomku.

Profile  

PostPosted: 06.03.2018. 18:27 

Braucu ar: Kobra11
jo opelim ir Eberspacher nevis webasto,bet sataisit jau viņu var kaut pats,tur nav nekada rakešu zinātne

Profile  

PostPosted: 06.03.2018. 19:48 

Nau jau nekāda raķešu zinātne :D Man problēma tā ka šis slēdzās lauka pēc pāris min un balti dūmi nāk.4 reizes esmu ķidājis un pētījis,no vainām kas varetu būt kvēlsveces sietiņš reizēm izdeg kādi 10eiro maksā pati kvēlsvece 30eiro,liesmas sensors un temperaturas dachiks uz 50eiro katrs,elektriskā daļa (smadzens)kā pārbaudīt hui zin,bet jauns maksā kosmosu :D Vel vaina var būt degvielas sūknī impūlsnieks,paķaļā viņam sietiņš mošk aizdirsies vai pats sūknis pizģec,degvielas sūknim jāstav noteiktā leņķī laikam bija starp 15 lidz 30grādiem

Profile  

PostPosted: 06.03.2018. 22:31 

Braucu ar: Volvo V70 un Saab 9-3
Man Saabam ir Eberspracher autonomka. Es kad viņu nopirku, tad man likās, ka viņa nekorekti strādā - simbols panelī palika arī pēc tam, kad auto jau sen uzsilis. Biju iedomājies, ka viņam ir jāpazūd, jo viss jau ir sen uzsilis. Toreiz parunāju ar vienu Saab spečuku par iespējām savest viņu kārtībā. Viņš man stāstīja, ka LV ar Eberspracher remontiem ir švaki. Tā pati GESTE neko vairāk par uzlikšanu uz galda nejēdz. Ja neiet, tad samaina aizdomīgās daļas un viss. Ja ir bojāta pati smadzene, kas diezgan bieži arī gadās, tad variantu īsti nav - vai nu meklē lietotu, vai pērc jaunu pa kosmosu. Mezgls neremontējas. Vismaz LV nē. Un uz diagnostiku viņa ir jādemontē un jāved viņiem. Piebildīšu, ka manā gadījumā viss bija ok - simbolam panelī ir jāpaliek, kamēr āra temperatūra ir zem 8 grādi. Pati autonomka gan atslēdzas, kad auto uzsilst.

Profile  

PostPosted: 07.03.2018. 08:19 

Rīgā kautkur bija Eberspracher servis,bet ari grūti spriest cik viņi zinoši.Ir jau speciālas diagnostikas,kas paradzetas tieši šiem sildītājiem,ar to ātri varētu problēmu atrast,bet man šķiet ka opel centrā ari caur mašīnu tiktu klāt sildītājam un nolasītu kļūdu,bet tas maksātu kādus 70eiro

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]